onsdag 16 juli 2014

Vängseträffen

Årets Vängseträff gick hur bra som helst. Vi gick här och väntade på fredagen på att de första skulle komma. Det är ju alltid lite pirrigt innan det drar igång. Vädret hade inte visat sig från den bästa sidan de senaste veckorna, så det var ett stort orosmoln. Vi hade koll på alla väderleksrapporter som gick och de lovade visserligen fint väder, men det vågar man inte riktigt lita på.

De första rullade in med bil vid 17-tiden, sen kom det sex hojar med lite mellanrum och en bil till. Sammanlagt var vi 19 stycken på fredagskvällen. Vi käkade gulashsoppa och hade det trevligt till långt in på natten.

På lördag var det upp och göra frukost till alla hunriga gäster innan dagens runda. Åtta hojar drog iväg på tur och de som inte åkte hoj tog bilen för att möta upp hojfolket på Gate gästgiveri i Arvika, där vi skulle äta lunch. Några till kom till och vi var väl en 25 stycken till slut.

Åter på Kungerud var det dags för lekar/tävling. Ingemar hade återigen ordnat lag och deltävlingar. Lag Klöver vann i år och det bestod av LisaMari,  Fredrik, Victoria, Johan och Micke.

Efter lekarna blev det mat. När alla var mätta och belåtna höjdes feststämningen och eet nya soldäcket förvandlades till dansdäck. Rejält bygge kan jag lova. Det rörde sig inte en millimeter utan höll för trycket och det var ett jädrans tryck.

Vi tände elden på nya grillplatsen och det grillades korv och marschmallows. De sista kom väl i säng vid 3-tiden.

På söndag var det lite längre sovmorgon, men sen var det dags för frukost innan alla skulle åka hemåt.

Efter en sådan här helg kan man bara vara nöjd. Bra väder, go mat och framförallt trevligt folk. Vi ses nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar